^No Napisano 26 Lipca 2021 #632554 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 (edytowane) Przychodze z taka propka aby na forum dodac nie wiem jak to sie nazywa ( zamponialem juz no) aby dodac to ze na poczatku forum widac nazwy serwerow ile ludzi ile % jest ich adres ip zeby bylo mozna skopiowac a nie latac po forum szukac dodac tez do tego GT itp itd. Napewno skojarzycie o co kaman Tyle ode mnie @Adi wiec dlaczego tego nie mam ? Inaczej takiego tematu bym nie pisał, w takim razie zamknij temat bym chciał jakieś wyjasnienia Edytowane 26 Lipca 2021 przez ^No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Lipca 2021 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #632556 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Przecież takie coś już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Lipca 2021 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #632557 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ^No i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi