^No Napisano 26 Lipca 2021 #632554 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 (edytowane) Przychodze z taka propka aby na forum dodac nie wiem jak to sie nazywa ( zamponialem juz no) aby dodac to ze na poczatku forum widac nazwy serwerow ile ludzi ile % jest ich adres ip zeby bylo mozna skopiowac a nie latac po forum szukac dodac tez do tego GT itp itd. Napewno skojarzycie o co kaman Tyle ode mnie @Adi wiec dlaczego tego nie mam ? Inaczej takiego tematu bym nie pisał, w takim razie zamknij temat bym chciał jakieś wyjasnienia Edytowane 26 Lipca 2021 przez ^No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Lipca 2021 #632556 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Przecież takie coś już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Lipca 2021 #632557 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl elo elo 350 i ^No dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi