zwariowanaszklanka Napisano 1 Sierpnia 2021 #632944 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Twój nick podczas gry: zwariowana szklanka mleka Godzina, data zdarzenia: 15:13 2021/08/01 Mapa: Nawet nie wiem. De_dust2? STEAM_ID / IP: VALVE_0 : 4 : 1446314446 Uzasadnienie: Obraza O penis tu chodzi? Kogo obraziłem na modzie CS:GO, COD200, COD400 i COD 45k oraz only de_dust2??? Powaliło kogoś w tej administracji, by dawać mi bana na serwerach nawet na tych, na których nic nie robię tylko gram? Rozumiem jeszcze na jeden serwer, ale co ma kura piernik (np. COD 45k) do wiatraka (zgaduję, że COD 200)? Dostałem bana na serwery, na których nic nie zrobiłem, no po prostu beka xd CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 1 Sierpnia 2021 #632945 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 bana dostałeś bo doszła skarga -----> https://multi-head.pl/topic/122656-obraza/?tab=comments#comment-632940 gdzie na ss było ładnie napisane jak obrażasz rodziców (w tym przypadku mamę) i takie zachowanie nie jest dopuszczalne za obrazę gracza byś dostał na krócej ale że już po rodzicach to dałem tylko na 7d Bany działają tak że jak na jednym serwerze dostaniesz to z automatu na wszystkie serwery dostajesz bo bans ma twoje ip/sid i masz nałożonego bana nie ważne czy ban na 5min, 5h czy 5 miesięcy, zawsze bana będziesz miał na każdym serwerze jeśli dostaniesz na jednym Nie będę szanował takiego zachowania jakim jest obraza rodziców, dla mnie minimum za to ban powinien być na miesiąc ale dałem na tydzień. Tłumaczyłem wyżej że jeśli dostaniesz bana na jednym serwerze z automatu masz na każdym... CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwariowanaszklanka Napisano 1 Sierpnia 2021 Autor #632946 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 10 minut temu, xPamelaxx napisał: bana dostałeś bo doszła skarga -----> https://multi-head.pl/topic/122656-obraza/?tab=comments#comment-632940 gdzie na ss było ładnie napisane jak obrażasz rodziców (w tym przypadku mamę) i takie zachowanie nie jest dopuszczalne za obrazę gracza byś dostał na krócej ale że już po rodzicach to dałem tylko na 7d Bany działają tak że jak na jednym serwerze dostaniesz to z automatu na wszystkie serwery dostajesz bo bans ma twoje ip/sid i masz nałożonego bana nie ważne czy ban na 5min, 5h czy 5 miesięcy, zawsze bana będziesz miał na każdym serwerze jeśli dostaniesz na jednym XDDDDDDDD Czyli za napisanie czegoś w stylu "rucham Ci matkę" dostaje się bana na tydzień, na całą sieć. To nieźle. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Sierpnia 2021 #632952 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi