Vaniish Napisano 3 Sierpnia 2021 #633093 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Witam. Mam propozycje żeby dodać komende /mute. Będzie ona polegać na wyciszeniu danego gracza lub nawet wszystkich. Będzie to przydatne jak osoba zacznie krzyczeć, piszczyć i robić przestery. Mam nadzieje że spodoba wam się moja propozycja romc1kk i LuckyLoser dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romc1kk Napisano 3 Sierpnia 2021 #633094 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Mój pomysł... Ale no przyda się kiedy jakiś gościu trashtalkuje na TAK Vaniish dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mKs. Napisano 8 Sierpnia 2021 #633448 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) +1 Edit: Przyda się bo miałem już jedną sytuacje gdzie ktoś darł się przez mikrofon. Może być ich więcej. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez mKs. romc1kk i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 22 Października 2021 #637282 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Jak najbardziej na tak ! Czasami nawet nie chcemy kogoś słyszeć podczas gry, po prostu grać, dobrze się bawić a dzieciaki często to utrudniają. W ów czas nie jest potrzebna interwencja admina nawołująca do opanowania się danego gracza, tylko po prostu /mute i utrudniający gracz może jedynie utrudniać życie swoich rodziców w domu drąc się do ekranu. Vaniish dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 22 Października 2021 #637288 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 po co wam komenda? Naciskacie ESC, następnie wybieracie "Player List", klikacie na nick gracza i jest opcja Mute in game voice. Dziękuję za uwagę. p$ilent i Vaniish dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi