Hypyszta Napisano 23 Sierpnia 2021 #634007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Grasz Skilluj został wyrzucony z klanu, a mimo to nadal tam się znajduje. 2. Dużo poważniejszym bugiem jest to, że kompletnie z du*y jakaś osoba ma lidera, widzę ją pierwszy raz na oczy i nikogo poza skilluj nie dodawałem do klanu nie mówiąc już o dawaniu jakiejkolwiek premisji. (po to stworzyłem klan, by być w nim jedynym liderem) Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Hypyszta ByNiu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanybal Napisano 23 Sierpnia 2021 #634025 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Hypyszta napisał: 1. Grasz Skilluj został wyrzucony z klanu, a mimo to nadal tam się znajduje. 2. Dużo poważniejszym bugiem jest to, że kompletnie z du*y jakaś osoba ma lidera, widzę ją pierwszy raz na oczy i nikogo poza skilluj nie dodawałem do klanu nie mówiąc już o dawaniu jakiejkolwiek premisji. (po to stworzyłem klan, by być w nim jedynym liderem) sprawa pierwsza: Nie możesz na ten moment wyrzucić Skiluj, sam musi odejść z klanu. sprawa druga: Ten drugi lider to Ty, nie wiem jak to działa ale mając swój klan miałem ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypyszta Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor #634059 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 18 godzin temu, Hanybal napisał: sprawa pierwsza: Nie możesz na ten moment wyrzucić Skiluj, sam musi odejść z klanu. sprawa druga: Ten drugi lider to Ty, nie wiem jak to działa ale mając swój klan miałem ten sam problem Czyli pierwszy jest to bug, bo mam opcję, która nie działa, a druga to bug graficzny, który źle przedstawia informacje. Kiedy wbije pod tym drugim nickiem na serwer to też mam lidera we własnym klanie tylko to już inne konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 30 Sierpnia 2021 #634522 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 @vanillah @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypyszta Napisano 3 Września 2021 Autor #634727 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Naprawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi