j4k s!3 gr4 Napisano 23 Sierpnia 2021 #634043 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Imię: Patryk Wiek: 22 Czas spędzony na forum: ponad 30dni Doświadczenie w moderowaniu: nigdy nie byłem moderatorem Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: nie aczkolwiek szybko się uczę więc myśle, że szybko ogarnę ? Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: tak, posiadałem ostrzeżenia Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależ od dnia raz jestem godzinę raz cały dzień Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Myśle, że dodatkowa osoba pomogłaby w zatrzymywaniu botów na forum których ostatnimi czasem jest mniej, ale się pojawiają. Tak wiem miałem pare głupich sytuacji tutaj na forum, ale jestem tylko człowiekiem każdy popełnia błędy. Tak więc prosiłbym aby osoba która rozpatruje podanie nie patrzyła na to jakie złe rzeczy zrobiłem, ale na to co z tego wyciągnąłem i jaki jestem teraz ? ByNiu, Vaniish, Paulinkaa_ i 3 innych dodali reakcje 1 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Sierpnia 2021 #634078 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Na nie Miałeś bana na forum, kupiłeś UB c; 20 godzin temu, j4k s!3 gr4 napisał: Czas spędzony na forum: ponad 30dni Zbugowane raczej :> Odwaliliście manianę razem z resztą UBT (kmwtw) i nie sądzę, że to zostanie zapomniane szybko, a to co zrobiliście dało wielki - dla waszego zachowania Dosyć łatwo wdajesz się w konflikty A i zapomniałem, nie spełniasz wymagań (posty) ~ Jesteś aktywny + Masz na imię Patryk ++ Myślę, że jeszcze o wiele za wcześnie na to, żebyś dostał moda forum, bo to już nie są przelewki B) Co nie zmienia faktu, że powodzenia! OU7SIDE Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez elo elo 350 j4k s!3 gr4, Vaniish i ByNiu dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 24 Sierpnia 2021 #634087 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Moja morda Jak najbardziej na TAK + Wiek + imię 30 dni na forum szacun Ogólnie dobry człowiek nikomu nie wadzi j4k s!3 gr4, ByNiu i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Sierpnia 2021 #634273 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 jestem na neutral nie miałem zbyt dużo styczności z tobą rozmawiać bądź pisać, dlatego nie jestem w stanie czy dasz sobie radę czy nie ale jednak przeszłość twoja na mh leciutko tutaj chyba będzie zmieniać zdanie wielu osób które tą sytuacje pamiętają, jako UBT radzi sobie dobrze, panel moderatora można wyćwiczyć bo nie jest on ciężki. pozdrawiam pemuś Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634560 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Jeden kandydat okazał się lepszy, zapraszam do napisania podania przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634561 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi