Gazik Napisano 23 Sierpnia 2021 #634049 Napisano 23 Sierpnia 2021 Imię: Kacper Wiek: 17 Czas spędzony na forum: 6d 4h 33m 54s Doświadczenie w moderowaniu: Brak Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie, ale chętnie się nauczę Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Niestety TAK Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jeśli jestem cały dzień w domu przy komputerze to cały dzień bo mam w trakcie gry odpaloną przeglądarkę. A jak nie ma mnie w domu to wchodzę raz na godzinę Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: A więc jestem aktywnym użytkownikiem forum, sporo osób mnie kojarzy. Przez ostatnie tygodnie jest bardzo dużo rusków, na których zbanowanie i usunięcie ich postów trzeba czekać czasami kilka godzin, bo nie ma moderatów w tym czasie. Jestem aktualnie opiekunem i moderatorem ts'a także wydaje mi się, że nie dostałem tych flag za nic. Pozdrawiam Cieplutko elo elo 350, Julshi, ByNiu i 3 innych dodali reakcje 3 1 1 1
elo elo 350 Napisano 24 Sierpnia 2021 #634079 Napisano 24 Sierpnia 2021 Hmmm Neutral; Aktywny jako tako jesteś 19 godzin temu, Gazik napisał: Przez ostatnie tygodnie jest bardzo dużo rusków Czy ja wiem xd 19 godzin temu, Gazik napisał: Jestem aktualnie opiekunem i moderatorem ts'a także wydaje mi się, że nie dostałem tych flag za nic Wydaję mi się, że powinieneś się skupić na tych dwóch posadach, udowodnić, że Ci zależy i że masz zapał do pracy Nie mówię, że go nie masz, czy coś, ale forum to szybko zweryfikuje. Dosyć łatwo Cię sprowokować (Tak wiem, mówi to elo elo ) Pozdrawiam i powodzenia, OU7SIDE ByNiu i Gazik dodali reakcje 1 1
Vaniish Napisano 24 Sierpnia 2021 #634081 Napisano 24 Sierpnia 2021 Czemu nie. Nawet git czasami wkurła ale dobrze sie z nim dogaduje + siedzią ciągle przed kompem Jestem na TAK Gazik dodał reakcję 1
ByNiu Napisano 24 Sierpnia 2021 #634088 Napisano 24 Sierpnia 2021 Nie mam pojęcia kto by tą role lepiej wypełnił niż ten pan tutaj. Bardzo miły gość i da sie dogadać z nim. Nie tylko miły ale też ogarnięty, jestem pewny że wykona prace która będzie do zrobienia. Jestem jak najbardziej na TAK. Pozdrawiam. B
pemeq Napisano 26 Sierpnia 2021 #634272 Napisano 26 Sierpnia 2021 jestem na neutral ale bliżej mi ku tak niż ku nie wiek i tam te duperele to tam spełniasz, panelu moderatora idzie się nauczyć i na pewno szybko ci by to poszło, ale czy to nie jest za dużo już obowiązków? tak czy siak życzę powodzenia pozdrawiam pemuś
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634558 Napisano 31 Sierpnia 2021 hmmm no dobra biore cie Gazik dodał reakcję 1
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634559 Napisano 31 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
24 Sie
3
31 Sie
2
23 Sie
1
26 Sie
1
Najaktywniejsi w tym temacie
senor 2 posts
elo elo 350 1 post
Gazik 1 post
Vaniish 1 post
Popularne Dni
24 Sie 2021
3 posts
31 Sie 2021
2 posts
23 Sie 2021
1 post
26 Sie 2021
1 post
Popular Posts
Gazik
Imię: Kacper Wiek: 17 Czas spędzony na forum: 6d 4h 33m 54s Doświadczenie w moderowaniu: Brak Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie, ale chętnie się nauczę Czy miałeś jakieś o
elo elo 350
Hmmm Neutral; Aktywny jako tako jesteś Czy ja wiem xd Wydaję mi się, że powinieneś się skupić na tych dwóch posadach, udowodnić, że Ci zależy i że masz zapał do pracy Nie mów
Vaniish
Czemu nie. Nawet git czasami wkurła ale dobrze sie z nim dogaduje + siedzią ciągle przed kompem Jestem na TAK