Gazik Napisano 23 Sierpnia 2021 #634049 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Imię: Kacper Wiek: 17 Czas spędzony na forum: 6d 4h 33m 54s Doświadczenie w moderowaniu: Brak Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie, ale chętnie się nauczę Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Niestety TAK Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jeśli jestem cały dzień w domu przy komputerze to cały dzień bo mam w trakcie gry odpaloną przeglądarkę. A jak nie ma mnie w domu to wchodzę raz na godzinę Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: A więc jestem aktywnym użytkownikiem forum, sporo osób mnie kojarzy. Przez ostatnie tygodnie jest bardzo dużo rusków, na których zbanowanie i usunięcie ich postów trzeba czekać czasami kilka godzin, bo nie ma moderatów w tym czasie. Jestem aktualnie opiekunem i moderatorem ts'a także wydaje mi się, że nie dostałem tych flag za nic. Pozdrawiam Cieplutko Vaniish, ByNiu, Julshi i 3 innych dodali reakcje 3 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Sierpnia 2021 #634079 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Hmmm Neutral; Aktywny jako tako jesteś 19 godzin temu, Gazik napisał: Przez ostatnie tygodnie jest bardzo dużo rusków Czy ja wiem xd 19 godzin temu, Gazik napisał: Jestem aktualnie opiekunem i moderatorem ts'a także wydaje mi się, że nie dostałem tych flag za nic Wydaję mi się, że powinieneś się skupić na tych dwóch posadach, udowodnić, że Ci zależy i że masz zapał do pracy Nie mówię, że go nie masz, czy coś, ale forum to szybko zweryfikuje. Dosyć łatwo Cię sprowokować (Tak wiem, mówi to elo elo ) Pozdrawiam i powodzenia, OU7SIDE ByNiu i Gazik dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 24 Sierpnia 2021 #634081 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Czemu nie. Nawet git czasami wkurła ale dobrze sie z nim dogaduje + siedzią ciągle przed kompem Jestem na TAK Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByNiu Napisano 24 Sierpnia 2021 #634088 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Nie mam pojęcia kto by tą role lepiej wypełnił niż ten pan tutaj. Bardzo miły gość i da sie dogadać z nim. Nie tylko miły ale też ogarnięty, jestem pewny że wykona prace która będzie do zrobienia. Jestem jak najbardziej na TAK. Pozdrawiam. B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Sierpnia 2021 #634272 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 jestem na neutral ale bliżej mi ku tak niż ku nie wiek i tam te duperele to tam spełniasz, panelu moderatora idzie się nauczyć i na pewno szybko ci by to poszło, ale czy to nie jest za dużo już obowiązków? tak czy siak życzę powodzenia pozdrawiam pemuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634558 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 hmmm no dobra biore cie Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634559 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi