kameleonn Napisano 24 Sierpnia 2021 #634089 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Imię: Mariusz Wiek: 27 Czas spędzony na forum: 8d 15h 51m 57s Doświadczenie w moderowaniu: kilka lat temu miałem opiekuna moderatorów więc coś tam pamiętam Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Oczywiście Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilka godzin dziennie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym przypomnieć sobie czasy w moderacji oraz pomóc naszemu gronu zielonych. Jestem codziennie na forum i chodź może mało pisze na chatboxie to widzę wszystko bo jestem inkoguto. Myślę że jako ubt sprawuje się dość dobrze i chyba dam sobie radę na tym stanowisku. j4k s!3 gr4, Paulinkaa_, pemeq #URLOP i 6 innych dodali reakcje 1 3 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Sierpnia 2021 #634092 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jeszcze większe Hmmm niż w przypadku @Gazik'a Ale na tak B) Aktywny jako tako jesteś W konflikty się nie mieszasz (tylko mnie wyzywasz ) Fajno się z Tobą robiło w UBT, znaczy ja robiłem, a Ty się opierdzielałeś Ta "rozbudowana wypowiedź" taka meh ale może być =] 2 godziny temu, kameleonn napisał: Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Oczywiście Spory + No w końcu Mariuszek Czasem jak na prawie 30 lat zachowujesz się tak jak ja, czyli na 10 Pozdro, OU7SIDE kameleonn i ByNiu dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 24 Sierpnia 2021 #634093 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jestem na TAK +jesteś miły szczególnie dla @elo elo 350 +wiek +Imię Oczywiście jeszcze ty w stosunku do cheaterów kameleonn i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Sierpnia 2021 #634123 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Jestem na Nie Twoja wypowiedź zawiera liczne błędy, które są powodem mojej oceny. Moderator powinien być w miarę oczytany i "ogarnięty" - nie jesteś raczej taką osobą. Przekręciłbym się chyba na tej emeryturze widząc coś takiego Paulinkaa_, elo elo 350, Aitler i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Sierpnia 2021 #634271 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Jestem na nie -dość łatwo cię sprowokować czym od razu zdarza ci się zwyzywać, byłem świadkiem takiego zachowania jak i niekiedy do mnie leciały takie słowa -podanie napisane na kolanie +to że obsługiwałeś wcześniej panel moderatora pozdrawiam pemuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634562 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Jeden kandydat okazał się lepszy, zapraszam do napisania podania przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 31 Sierpnia 2021 #634563 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi