Gość Guest Napisano 19 Listopada 2015 #355204 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Nick: JaraShaki Wiek: 16 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem już przyjemność być adminem, miałem również: H@, J@, moderatora, ub team, opiekuna, Byłem tu parę razy adminem, ale zrezgynowałem, dlaczego? CS: GO Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 6-7 lat, Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty:Nie zawsze na serwerach jest admin, a szaleją ludzie np. z wh, ale nie tylko tacy Nie ma ze mną kłopotów, dobrze się dogaduje z graczami, opiekunem tego serwera (chyba) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 H. Kontakt: GG/Steam/PW GT: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=JaraShaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Listopada 2015 #355206 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jestem na tak -aktywny -amx -doswiadczenie -steam jeszcze znim nie gralem ale jak pisze ze dogadywal sie z graczami i galaxym to zostaje mi w to tylko uwierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 19 Listopada 2015 #355220 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Jestem na NIE - Twoja aktywność w tym miesiącu jest bardzo niska - nie widuje Cię na serwerze - Twoje uzasadnienie mnie nie przekonuje + amx + steam + godzinki Jak miałbym tak wszystkim wierzyć w to co piszą, to chyba każdy by dostał rangę administratora :V Popraw swoją aktywność, a być może, zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Listopada 2015 #355338 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie. - zero aktywnosci - daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 19 Listopada 2015 #355395 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jestem na nie -nigdy cie nie widzialem na serwerze -daj sie poznac i to wszystko z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Listopada 2015 #355398 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie -nie widziałem cie jeszcze na serwerze -daj się poznać graczom i nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 20 Listopada 2015 #355793 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Niestety jestem na Nie ponieważ : * - nigdy nie widziałem Cię na serwerze - Kto ty jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 21 Listopada 2015 #356026 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi