diament Napisano 31 Sierpnia 2021 #634569 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: diament Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:coś około 10 lat Steam / NonSteam: Ns Dlaczego Ty: Dlatego ja ponieważ jak gram i nie ma admina gra cheater na aimbocie i naprzykład z speedhackem czasami się trafi gracz na aimbocie a czasami na wh i się kryje a czasami chłop na setach z dobrym cfg, na serwerze gram około dwóch miesięcy i mam admina na ZM Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie , 2 godzinki czasami więcej Kontakt: Discord i Forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Diament/145.239.19.217:27015/ @Exterminator a czemu nie @~Czarna~ Grał kiedyś ze mną coś tam ma przegrane Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez diament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 31 Sierpnia 2021 #634580 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) diament ja rozumiem że chcesz zostać adminem. Ale po jakiego grzyba piszesz jak masz admina na zm mo Nie gram tam za często ale masz https://cache.gametracker.com/player/Vaniish/145.239.19.217:27015/ @~Czarna~ Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Exterminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Sierpnia 2021 #634582 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Jesteś w zasadzie 4 raz od miesiąca na serwerze, te 3 razy wcześniej po parę minut nawet nie wliczam i od razu podanie? Te łączne 55h przegrane nie są Twoje bo poprzedni nasz diament grał na STEAMIE i nie ma go już od kilku lat Po drugie nie posiadasz STEAM więc to Cię skreśla na samym początku. Brak również mikro( albo nie słyszałam ) co jest dość ważne. Zapraszamy jeśli będziesz spełniał wszystkie kryteria jakie trzeba mieć na Admina. diament dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Sierpnia 2021 #634583 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi