Kewinek Napisano 20 Listopada 2015 #355684 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 to jest prawda kiknelem go lub zbanowalem za spamienie na u@ Dokladnie to zbanowales mnie za pisanie o kims bo pisalem ze ktos ma wh na say a ty ze takie rzeczy to na U@ <3 Pomozcie mi odzyskac moj nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 20 Listopada 2015 #355792 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Myślę , że podanie do kosza a na dzień dzisiejszy niech Galaxy rozwiąże to nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 21 Listopada 2015 #356024 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 podanie odrzucone a dodatkowo sprawdze ip kto to napisal dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 21 Listopada 2015 #356025 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi