kameleonn Napisano 19 Września 2021 #635444 Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Imię: Mariusz Wiek: 27 Czas spędzony na forum: 8d 15h 51m 57s Doświadczenie w moderowaniu: kilka lat temu miałem opiekuna moderatorów więc coś tam pamiętam Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Oczywiście Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilka godzin dziennie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym przypomnieć sobie czasy w moderacji oraz pomóc naszemu gronu zielonych. Jestem codziennie na forum i chodź może mało pisze na chatboxie to widzę wszystko bo jestem inkoguto. Myślę że jako ubt sprawuje się dość dobrze i chyba dam sobie radę na tym stanowisku. ByNiu i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 27 Września 2021 #635810 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Ty po prostu skopiowałeś poprzednie swoje podanie. Najwidoczniej poświęcenie tych 5 minut na napisanie nowego podania to za dużo dla Ciebie. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 27 Września 2021 #635811 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi