ByNiu Napisano 20 Września 2021 #635473 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Nick: ByNiu Wiek: 17 Link do BanID: Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 30-60 minut Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Mam na imie Filip, mieszkam w belgii i lubie pomagac ludziommm Doświadczenie: nie mam ale szybko sie ucze rzeczy wiec mysle ze tego tez sie moge nauczyc Dlaczego Ty: Bo jestem dosyc duzo aktywny i tak jak mowilem lubie pomagac ludzią i tez troszke nudy mnie biją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 20 Września 2021 #635483 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Zestaw PW kastobix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Września 2021 #635543 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl kastobix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi