LuckyLoser Napisano 20 Września 2021 #635485 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Imię: Łukasz Wiek: 18 Staż na forum: za 10 dni 3 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: nie Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: piszę poprawnie, komunikatywnie Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: tyle ile trzeba Napisz coś o sobie: Mam na imię Łukasz, jestem guru spokoju i Januszem biznesu .Pochodzę z okolic Trzebnicy. Pełniłem kiedyś tutaj funkcję admina na cs:go mod . Lubię rzeczy świecące, pstrokate. Moim ulubionym kolorem jest niebieski. Najchętniej słucham muzyki pop+metal/rock (ostatnimi czasy upodobałem sobie zespół "Amaranthe") oraz piosenek w wersji nightscore. Piszę to podanie, żeby podjąć próbę ożywienia redakcji. Gdy dostanę ten stołeczek to zobowiązuję się do codziennego postowania "Pytanie Dnia", gdy zostanie przywrócone "Czy wiesz, że..?" to będę raz na tydzień wrzucał jakąś ciekawostkę (będą się pojawiać także "rozśmieszające ciekawostki"), nieregularnie będę wrzucał coś do "Informacje" (wrzucę coś co uznam za ciekawe) oraz nie obiecuję ale będę się starał raz na miesiąc wrzucić coś z "Postrzelony", "Q&A", "Na linii ognia", "Wywiady", "Opinie o użytkownikach". Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): tak jakby nima kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi