GrzegorzxD9 Napisano 22 Września 2021 #635540 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Nick w grze: Grzegorz Imię: Grzegorz Wiek: 24 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/147.135.197.53:27015/ tak wiem mało ale będę grać, wiadomo jak kiedyś grałem Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/GrzegorzxD9/ Doświadczenie adminowskie: Tak byłem tu już adminem, znam regulamin i wszystko. Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 9 Dlaczego Ty?: Odkąd wszedłem na serwer, jest dużo osób łamiących regulamin, a adminów jest mało dlatego myśle ,że nadam sie , dużo grałem na tym serwerze i brakuje mi tego nie powiem, ale czasami az strach wchodzic na serwer jest takie zamieszanie, , łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi, wydaje mi się, że jestem dosyć znany, grę w cs traktuje jako rozrywkę, i nie lubię kiedy któryś z graczy psuję zabawę. pozostałym graczom. Kontakt: Discord, steam, ts, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 22 Września 2021 #635542 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Na TAK +wiek +gt Ogólnie git osoba, miła da się z nią dogadać i nic dodać nic ująć na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPV Napisano 22 Września 2021 #635545 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 (edytowane) Na Tak +Wiek +Był już adminem +GT +Ogarnięty +Kontakt Edytowane 22 Września 2021 przez PPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D1ABEL Napisano 22 Września 2021 #635554 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Ze względu na to co zrobiłeś w przeszłości, jest za wcześnie zebyś dostał admina. Trzeba na to zapracować man1ek i Vaniish dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D1ABEL Napisano 22 Września 2021 #635555 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi