2TERRORYSTA4 Napisano 27 Września 2021 #635762 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Nick:2TERRORYSTA4 / wcześniej grałem na nicku Jezus Chrystus więc na pewno 30 h przegrane jest Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):8/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:3tyś h Steam / NonSteam:https://steamcommunity.com/id/ttdwtdwtdtwdtwtdwtdtw/ Dlaczego Ty:jestem prawie codziennie na serwerze miałem juz kilka razy admina i poprostu chce żeby na serwerze nie było osób które cheatują Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:codziennie minimum 2/3 h Kontakt:https://steamcommunity.com/id/ttdwtdwtdtwdtwtdwtdtw/ Link do GameTracker'a://www.gametracker.com/player/2TERRORYSTA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHEZZY Napisano 27 Września 2021 #635777 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 +Wiek +Doświadczenie +Amxx 4 godziny temu, 2TERRORYSTA4 napisał: Nick:2TERRORYSTA4 / wcześniej grałem na nicku Jezus Chrystus więc na pewno 30 h przegrane jest -GT na 2 kontach i nie kłam że masz 30h przegrane na serwerze +/-Steam które jest prywatne Jestem na NIE takie moje zdanie jest :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHEZZY Napisano 27 Września 2021 #635778 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 1 minutę temu, SHEZZY napisał: +Wiek +Doświadczenie +Amxx -GT na 2 kontach i nie kłam że masz 30h przegrane na serwerze +/-Steam które jest prywatne Jestem na NIE takie moje zdanie jest :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 1 Października 2021 #636070 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Niestety brak odzewu na wiadomosc prywatna. Dodatkowo w tym tygodniu grasz po kilka minut dziennie. Pograj i zapraszam za minimum 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 1 Października 2021 #636071 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi