Skocz do zawartości

mod ts byniu?

ByNiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium

Nick: ByNiu
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: kiedys to mialem moda na innej sieci ale moze z pomocą sie przypomni jak to dzialalo
Posiadasz mikrofon?: oczywiscie
Dlaczego własnie Ty?: lubie pomagac ludzią nie tylko irl ale tez na kompie
Staż na sieci: prawie rok 
Co wprowadzisz na naszego Ts?  nie wiem jeszcze ale sprobuje utrzymac porzadek
Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): nieee

pozdrawiam serdecznie

• Premium

Na nie,

Masz 41 postów XD (2x mniej niż Error)

Na tsie nie widzę Cię codziennie (ale jako tako wchodzisz) nie wiem, może nie w tych godzinach co ja :D

2 minuty temu, ByNiu napisał:

Staż na sieci: prawie rok 

Rejestracja13 Marca :monkahmm:

Jedynym plusem jest Twoja aktywność na forum, no i to, że niby miałeś moda, ale zobaczymy

Nie pilnujesz swojego kanału, a co dopiero ze strefą by było xD

Pozdro,

OU7SIDE

Na NIE

- Na tsie mało co cię widzę

- Jeśli strefy byłyby zaktualizowane tak jak Elo napisał wyżej dzisiaj już byś nie miał swojego kanału

- Mam wrażenie, że na siłę próbujesz dostać jakąś rangę, nie udało się do UBT to stwierdziłeś, że spróbujesz na moda ts 

- Prędzej bym cię widział na moderatorze forum, bo zauważyłem u ciebie sporą aktywność na forum

De greoten

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Jestem na Nie
Nikt nie wie kto Ty jesteś, nigdzie nie zagościłeś na dłużej i po tygodniu od odrzucenia UBT startujesz na moda TS3.

Nie tędy droga

• Kobieta
  •  VIP

Wybacz, ale jestem na nie. W prawdzie ilość postów czy staż na sieci mało mnie interesuje i uważam, że nie trzeba być na forum kilka lat, żeby zasłużyć na moderatora tsa, ale..  

Jeszcze wczoraj musiałam usunąć Twój kanał bo nie zmieniłeś daty na własnym kanale. W takim razie jak chcesz pilnować całej strefy? Moderatorzy codziennie sprawdzają daty na innych kanałach, oni nie są tylko od dawania banów :P Moim zdaniem powinieneś zacząć od siebie, a następnie próbować pilnować innych. Ps. Następnym razem przyłóż się troszeczkę do podania, brak polskich znaków kojarzy mi się z lenistwem.. 

Pozdrowionka :squee: 

• Premium

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...