ByNiu Napisano 27 Września 2021 #635821 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Nick: ByNiu Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: kiedys to mialem moda na innej sieci ale moze z pomocą sie przypomni jak to dzialalo Posiadasz mikrofon?: oczywiscie Dlaczego własnie Ty?: lubie pomagac ludzią nie tylko irl ale tez na kompie Staż na sieci: prawie rok Co wprowadzisz na naszego Ts? nie wiem jeszcze ale sprobuje utrzymac porzadek Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): nieee pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 27 Września 2021 #635822 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Na nie, Masz 41 postów XD (2x mniej niż Error) Na tsie nie widzę Cię codziennie (ale jako tako wchodzisz) nie wiem, może nie w tych godzinach co ja 2 minuty temu, ByNiu napisał: Staż na sieci: prawie rok Rejestracja13 Marca Jedynym plusem jest Twoja aktywność na forum, no i to, że niby miałeś moda, ale zobaczymy Nie pilnujesz swojego kanału, a co dopiero ze strefą by było xD Pozdro, OU7SIDE LuckyLoser, ErRoR_#1 i ByNiu dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 27 Września 2021 #635825 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Na NIE - Na tsie mało co cię widzę - Jeśli strefy byłyby zaktualizowane tak jak Elo napisał wyżej dzisiaj już byś nie miał swojego kanału - Mam wrażenie, że na siłę próbujesz dostać jakąś rangę, nie udało się do UBT to stwierdziłeś, że spróbujesz na moda ts - Prędzej bym cię widział na moderatorze forum, bo zauważyłem u ciebie sporą aktywność na forum De greoten elo elo 350 i ByNiu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Września 2021 #635852 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Jestem na Nie Nikt nie wie kto Ty jesteś, nigdzie nie zagościłeś na dłużej i po tygodniu od odrzucenia UBT startujesz na moda TS3. Nie tędy droga elo elo 350, kastobix i ByNiu dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 28 Września 2021 #635863 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Wybacz, ale jestem na nie. W prawdzie ilość postów czy staż na sieci mało mnie interesuje i uważam, że nie trzeba być na forum kilka lat, żeby zasłużyć na moderatora tsa, ale.. Jeszcze wczoraj musiałam usunąć Twój kanał bo nie zmieniłeś daty na własnym kanale. W takim razie jak chcesz pilnować całej strefy? Moderatorzy codziennie sprawdzają daty na innych kanałach, oni nie są tylko od dawania banów Moim zdaniem powinieneś zacząć od siebie, a następnie próbować pilnować innych. Ps. Następnym razem przyłóż się troszeczkę do podania, brak polskich znaków kojarzy mi się z lenistwem.. Pozdrowionka ErRoR_#1 i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Września 2021 #635963 Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam w kolejnej rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Września 2021 #635964 Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ByNiu, Gazik i kastobix dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi