GrzegorzxD9 Napisano 30 Września 2021 #636017 Udostępnij Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Nick w grze: Grzegorz Imię: Grzegorz Wiek: 24 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/GrzegorzxD9/ Doświadczenie adminowskie: Tak byłem tu już adminem Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 9 Dlaczego Ty?: Gram w różnych godzinach przeważnie porannych i wtedy nie ma admina a jest dużo osób co łamią regulamin. Jestem osobą spokojną i wyluzowaną, trudno mnie wytrącić z równowagi, widzę co się dzieję na serwerze. Jestem dużo aktywny. Gdybym dostał ostatnią szansę, na pewno bym jej nie zmarnował. Kontakt: Discord, steam, ts, forum Edytowane 1 Października 2021 przez GrzegorzxD9 Ryblien, Infiniti55 i Chicken123 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPV Napisano 1 Października 2021 #636031 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Jestem na Tak +Wiek +GT +Jest znany na serwerze +Był już adminem +Gracz z kulturą Myślę ze można dać mu szansę na okres próbny Ryblien i GrzegorzxD9 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken123 Napisano 1 Października 2021 #636037 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Jeżeli mogę się wypowiedzieć Na TAK + Wiek+ Znany i lubiany+ Kulturalny+ Był adminem+/- GT PS: Nie dał kosy Ryblien i GrzegorzxD9 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infiniti55 Napisano 2 Października 2021 #636088 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Jestem Na NIE - wcześniejsze wybryki - prowokant - nie miły - nabijanie monet + sojusze - wulgarny - reconnecty nie nadajesz się GrzegorzxD9, Chicken123, Dej man i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryblien Napisano 2 Października 2021 #636119 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 (edytowane) +Wiek+GT+Jest znany na serwerze +Był już adminem +mutacja Moim zdaniem byś się nadawał na admina byłeś już tu admine prawie rok , masz duże doświadczenie jak admin Jestem na tak Edytowane 2 Października 2021 przez Ryblien GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diament Napisano 3 Października 2021 #636123 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 NIE dlaczego bo byłem na urlopie i nie miałem okazji cie poznać , odczekales tydzien od tamtego podania moim zdaniem to za krótko zeby dac ci szanse Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dej man Napisano 3 Października 2021 #636130 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Jestem na tak Wiek+ AMX+ Kulturalny+ Gunginy+ Nadajesz się na admina ? GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 3 Października 2021 #636141 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Nie jestes jeszcze gotowy i w ostatnim podaniu DIABEL wyjasnil dlaczego Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 3 Października 2021 #636142 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi