Gość Napisano 17 Listopada 2015 #354659 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 [align=center]Jak napisałem serwer został zresetowany! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Wyzerowane zostały ranking , topka oraz klasy ! Wprowadzono nowe modele broni i graczy . Pogrupowano klasy we frakcjach. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]NAPRAWIONO ZDOBYWANIE EXPA NA WYZSZYCH POZIOMACH!! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dodatkowo! Każda klasa dostaje 5000LVL FREE! Aby żaden gracz nie zaczynał bez niczego! [/align] [align=center]Mam nadzieję, że serwer przypadnie Wam do gustów i guścików. Zapraszam do gry! Oraz oceny serwera w tym temacie! [/align] [align=center]Kolejne zmiany niebawem! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 18 Listopada 2015 #354707 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Mi osobiście się podoba :3 Pytałam graczy też są zadowoleni tylko mówią, że źle się przyzwyczaić do małego lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi