Infiniti55 Napisano 8 Października 2021 #636410 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Nick w grze: InfinitiImię: PiotrWiek: 23Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Infiniti/147.135.197.53:27015/Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/galeziok123/Doświadczenie adminowskie: Oczywiście byłem na różnych sieciach adminem opiekunem ogarniam te sprawyZnajomość komend AMXX (skala 1-10): 6Dlaczego Ty?: Mam już dosyć patrzenia i denerwowania się że ludzie łamia regulamin co wchodzę to to brak adminów jeśli ich potrzeba chcę do pilnować żeby wszystkim grało się przyjemnie i tak samo żeby każdy miał równe szanse jestem po to żeby pomagać. Jestem aktywny bardzo w jeden dzień potrafię siedzieć nawet 6 h Ahoj:)Kontakt: https://steamcommunity.com/id/galeziok123/ Vaniish, GrzegorzxD9 i Dej man dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dej man Napisano 8 Października 2021 #636412 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Jestem na nie -ciągle łamanie regulaminu -kultura -kampienie Haha i ty chcesz admina Vaniish dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diament Napisano 9 Października 2021 #636421 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 (edytowane) to samo co @Dej man na nie ciagle lamanie regulaminu , kultura Edytowane 9 Października 2021 przez diament Dej man i Vaniish dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 9 Października 2021 #636427 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Na nie powody podał @Dej man Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzxD9 Napisano 9 Października 2021 #636428 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 - Na NIE - Ciągle łamanie regulaminu - Skracasz mapy często - Kultury u ciebie za grosz - Czesto nie czekasz na innych i sam lecisz do końca - Częste reconnecty z twojej osoby jak się wkurzysz - Nie raz widzialem jak monety nabijales jak nikogo nie bylo Dej man i Vaniish dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken123 Napisano 9 Października 2021 #636438 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 (edytowane) Na NIE - Zachowanie (Obrażasz jak ktoś cię zabije) - Szybko się rage'ujesz - Skracasz - Kampisz + GT + Wiek Edytowane 9 Października 2021 przez Chicken123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 11 Października 2021 #636522 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Jak widać musisz jeszcze bardziej poznac zasady serwera Vaniish dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 11 Października 2021 #636523 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi