Mefedr0n Napisano 9 Października 2021 #636437 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Nick: Kolqu Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:501380408 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Zależy od nauki, 2 godziny to moja preferowana stawka jaką mogę spędzić na dzień Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: Cześć, Jestem Szymon. Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że robię formę na zimę (Siłka te sprawy) iż można bardzo przybrać na masie w święta. Po szkole lubię spędzać czas na komputerze i słuchać różnych rodzaj muzyk, lub grać w gry i siedzieć z kolegami na ts czy dc, czy też wychodzić z domu na małe co nieco. Doświadczenie: Dosłownie i nie okłamując nie mam doświadczenia, ale człowiek typu ja szybko się uczę. Myślę, że trudu dużego nie będę miał. Dlaczego Ty: Jestem tu od 2019, miałem jedną rangę na forum i od tamtej pory szło mi znakomicie. Dlaczego ja ?, doszły mnie chęci na pomoc kolegom i forum na udoskonalenie banowania. Co do mnie to myślę, że jestem rozpoznawalną osobą na forum, czy też bardzo sympatyczną lub miłą osobą. Pozdrawiam. ByNiu, kastobix i Hastu dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi