Skocz do zawartości

Mały konkurs

man1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dla was mały konkurs.

Zasada jest prosta: kto zdobędzie największe kombo na serwerze, ten dostanie nagrodę. W zasadzie to 3 graczy z największym kombo zostaną nagrodzeni.

Wrzucam przykładowy screen:

Inked20211010175947_1_LI.thumb.jpg.18d65fa0a587d4898ee463b8f896f238.jpg

• Jeżeli kilku graczy będzie miało to samo kombo to damage będzie brany pod uwagę
  • Należy wrzucić cały screen, tak żebym widział że to screen z naszego serwera (kawałek screena lub niewyraźne nie będą brane pod uwagę!)
  • Każdy może wrzucić tyle screenów ile chce, pod uwagę będzie brany ten z największym kombo
  • Aby konkurs się odbył, wziąć udział musi minimum 5 graczy
  • Aby wziąć udział, wpisujecie swój nick z serwera w poście w tym temacie i wrzucacie screena
  • Wszyscy mogą wziąć udział oprócz mnie i diabła
  • Na wrzucanie screenów jest czas do 25 października do 19:00

Nagrody:

Top 1 - 150 mln expa

Top 2 - 80 mln expa

Top 3 - 50 mln expa

Top4-Top6 - 30 mln expa (jeśli udział weźmie min. 10 graczy)

Jeżeli będzie sporo chętnych to odbędą się kolejne konkursy.

Mała porada (głównie dla non steamów)

żeby szybko zrobić screena polecam sobie ustawić bind na robie screenów, wpisujcie w konsoli komende:

bind "KLAWISZ" snapshot

np. bind p snapshot ---> wtedy klikając p robi wam się screen, który zapisuje się w folderze cstrike. 

Powodzenia

Edytowane przez man1ek

2 godziny temu, man1ek napisał:

Mam dla was mały konkurs.

Zasada jest prosta: kto zdobędzie największe kombo na serwerze, ten dostanie nagrodę. W zasadzie to 3 graczy z największym kombo zostaną nagrodzeni.

Wrzucam przykładowy screen:

Inked20211010175947_1_LI.thumb.jpg.18d65fa0a587d4898ee463b8f896f238.jpg

• Jeżeli kilku graczy będzie miało to samo kombo to damage będzie brany pod uwagę
  • Należy wrzucić cały screen, tak żebym widział że to screen z naszego serwera (kawałek screena lub niewyraźne nie będą brane pod uwagę!)
  • Każdy może wrzucić tyle screenów ile chce, pod uwagę będzie brany ten z największym kombo
  • Aby konkurs się odbył, wziąć udział musi minimum 5 graczy
  • Aby wziąć udział, wpisujecie swój nick z serwera w poście w tym temacie i wrzucacie screena
  • Wszyscy mogą wziąć udział oprócz mnie i diabła
  • Na wrzucanie screenów jest czas do 25 października do 19:00

Nagrody:

Top 1 - 150 mln expa

Top 2 - 80 mln expa

Top 3 - 50 mln expa

Jeżeli będzie sporo chętnych to odbędą się kolejne konkursy.

Mała porada (głównie dla non steamów)

żeby szybko zrobić screena polecam sobie ustawić bind na robie screenów, wpisujcie w konsoli komende:

bind "KLAWISZ" snapshot

np. bind p snapshot ---> wtedy klikając p robi wam się screen, który zapisuje się w folderze cstrike. 

Powodzenia

image.thumb.png.1204fc06d7920282cea42b3a37b392a6.pngnick:  image.thumb.png.1204fc06d7920282cea42b3a37b392a6.pngmaxim1

Mała aktualizacja:

dodałem 2 mocne bronie na niższy level, żeby każdy miał szanse powalczyć. Są to

- void avenger (zmiana z 32 lvl na 15 level)

- lighting fury (15 level, nowa broń)

Dodatkowo na 2 mapach dostępna jeszcze jest 1 broń:

- Heaven Splitter (15 level, nowa broń)

Bronie są dosyć drogie, więc na czas konkursu włączyłem jackpot bez limitu monet na każdej mapie!

I jeszcze mała informacja: 

jeśli w konkursie udział weźmie przynajmniej 10 graczy to nagrody będą dla top6. Reklamujcie konkurs na serwerze. Dzięki

Edytowane przez man1ek

Kolejna aktualizacja:

Aby uniknąć wrzucania screenów w ostatniej minucie, godzina zakończenia konkurs jest nieznana. Zakończę konkurs jutro, o godzinie znanej tylko mi. Polecam wstawiać screeny od razu.

@Dejman. i @diament wasze wrzucone screeny nie są brane pod uwagę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...