Letni Napisano 17 Listopada 2015 #354546 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Twój nick podczas gry:Letni Słoneczny Dzien Godzina, data zdarzenia: nie wiem nie bylo mnie Mapa: nie wiem nie bylo mnie STEAM_ID / IP: nie mam Uzasadnienie: mam taka sprawe jedna ... otóż gram na tej serwerwoni juz chwile bez zadnych czitów itp poswiadczyc moga admini ... Agresywnyogorek, nawypasie, sylwia i inni a 2 dni temu dostalem bana za aima badz wh ... to musiala byc pomylka bo nie bylem wtedy na serwie a wczoraj wchodze chce pograc i jest napisze ze ban.. i nie wiem o co chodzi. jestem zetelnym graczem bez oszustw. pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 17 Listopada 2015 #354554 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Na twoim ip ani nick nie widze bana. Wklej tu wycinek z konsoli z powodem bana i resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Letni Napisano 17 Listopada 2015 Autor #354561 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 50 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Letni Sloneczny Dzien [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1309652424 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.18.135.70 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 17 Listopada 2015 #354566 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dostałeś screeny,ale czas na odwołanie minął. Jedyna opcja ub to 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 17 Listopada 2015 #354567 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi