AngeL Wiecznie na Fazie Napisano 17 Listopada 2015 #354349 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Chciałbym aby została naprawiona klasa Speedhacker, ponieważ przy bieganiu klawiszem "w" jest wolniejszy niz przy przycisnięciu dwóch klawiszy np. w i a lub d. i tez prosiłbym o ulepszenie tej klasy ze względu na to ze mało osób nią gra i jest strasznie ciężka przy tak wielu premkach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Listopada 2015 #354396 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Chciałbym aby została naprawiona klasa Speedhacker, ponieważ przy bieganiu klawiszem "w" jest wolniejszy niz przy przycisnięciu dwóch klawiszy np. w i a lub d. Ten problem nie jest zależny od klasy, to raczej problem od samej gry. Kwestia ulepszenia - klasa w takim wyglądzie jest od dawna i zawsze jest ktoś kto się nią bawi, nie wiem czy jest sens zmiany, ale o tym zadecyduje opiekun serwera i "głosy" graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Listopada 2015 #354443 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Trochę myślałem nad tą klasą. Moja propozycja jest dodać jej możliwość używania broni z perku, coś w stylu ninji. Czekam na innych wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Listopada 2015 #354445 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 mozna by dac jej max 2 skoki tak jak miala kiedys ale i tak grywalnosc jest mala bo wszyscy jak juz nią graja to dla zabawy a nie lvl lub ranku klasa jest raczej 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 17 Listopada 2015 #354447 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ja bym dala losowo co runde od 1-5 notek kapitana wbudowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 17 Listopada 2015 #354466 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ja proponnuje dodac 1/7-9 na zrespienie sie u wroga. Nie ma broni tylko kose ale przynajmniej troche bedzie strach na respie A przynajmniej speed bedzie mial szanse na jakis killstrike bron z perku powinna moc uzywac kazda klasa wiec speed tez, po to ktos wymyslil idee perkow/itemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrorystaa Napisano 17 Listopada 2015 #354511 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Popieram zolwia, co do respa u wroga, albo ogolnie zeby tak perk dac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 #341778 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Co do zmiany tej klasy muszę dobrze się zastanowić. Również dam znać przy resecie czy było w niej coś ruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 #341777 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi