Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 #354142 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Nick:gilu Wiek:17 Data rejestracji na forum:25.01.2015 Czas spędzony na forum:4h26 Doświadczenie w ocenianiu:duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak(ss) Dlaczego Ty?:Chciałbym pomóc administracji w ocenianiu demek, ss, znam się na rzeczy adminowałem na innej sieci przez pewien czas (1odwołanie przez moją kadencję). Jestem towarzyski Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Wchodzę na forum co chwilę, gdy gram. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Na tej sieci nie. Coś od siebie: Pozdrawiam mam nadzieję, że będę mógł pomóc ub team, jeśli nie to innym razem. Nowemu niekiedy opłaca się dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Listopada 2015 #354164 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Listopada 2015 #354165 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi