Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 #354142 Napisano 16 Listopada 2015 Nick:gilu Wiek:17 Data rejestracji na forum:25.01.2015 Czas spędzony na forum:4h26 Doświadczenie w ocenianiu:duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak(ss) Dlaczego Ty?:Chciałbym pomóc administracji w ocenianiu demek, ss, znam się na rzeczy adminowałem na innej sieci przez pewien czas (1odwołanie przez moją kadencję). Jestem towarzyski Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Wchodzę na forum co chwilę, gdy gram. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Na tej sieci nie. Coś od siebie: Pozdrawiam mam nadzieję, że będę mógł pomóc ub team, jeśli nie to innym razem. Nowemu niekiedy opłaca się dać szansę
EvO Napisano 16 Listopada 2015 #354164 Napisano 16 Listopada 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż).
EvO Napisano 16 Listopada 2015 #354165 Napisano 16 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
16 Lis
3
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Popularne Dni
16 Lis 2015
3 posts