JelenieJajeczka Napisano 16 Listopada 2015 #354072 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Nick: Guy2 Wiek: 16 Doświadczenie: Male , Bylem raz adminem na zombie escape lecz wywalili mnie jak i polowe adminow za to ze mielismy nabite kille na jednej mapie Staż w CS-sie: 2/3 lata Steam / NonSteam: ns Dlaczego Ty: Ogarniam w miare regulamin troche kulturka tam tego ale tylko czasem i czesto w ct jestem a wkurza mnie to jak nie ma admina na serwerze a jakis dziueciak z mikrem i glosnikami wejdzie do ct lub jakis noname i freekilluje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w weekendy sporo z8 h a od pn do pt to tak mniej z 5 Kontakt: Forum GT: http://www.gametracker.com/player/Guy2/80.72.43.106:27033/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 16 Listopada 2015 #354092 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Na tak ogarnia ct mutacja wiek czas ggwp prawilna morda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeQxd Napisano 16 Listopada 2015 #354135 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 TAK!! +ogar +zna regulamin, zasady itd DAWAJ GO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 16 Listopada 2015 #354162 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jestem na Tak, ale błagam kup tego steama, bo się robią admini ns'y . - Godzinki. - Ogarnia. Podgłośnij tylko mikrofon, bo zdecydowanie za cicho. - Kulturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 16 Listopada 2015 #354184 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Też jestem na Tak +ogarnia +mily +pomoze +da sie z nim dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 18 Listopada 2015 #354896 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi