Skocz do zawarto艣ci

[Support Admin] Gazik

Gazik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gazik
Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:1:147566617
CS 1.6/CS:GO
*:聽 CS:GO
Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Jak jestem w domu to ca艂y czas odpalona przegl膮darka z forum
Co艣 o sobie: Jestem Kacper chodz臋 do 3 klasy technikum na聽 kierunku elektryk, lubie se pogra膰 w cska i inne gierki聽
Do艣wiadczenie: By艂em adminem jak i opiekunem serwera Only Mirage,聽
Dlaczego Ty: Sp臋dzam du偶o czasu na forum i widz臋, w okienku gdzie s膮 reporty graczy z r贸znych serwer贸w csgo jak i cs.1.6, 偶e du偶o聽 os贸b oszukuje w tej grze. Je艣li chodzi o stron臋 CSGO to tak naprawd臋 to tylko na Mirage i teraz powoli na AWP s膮 jacy艣 administratorzy a tak to na Arenach 1vs1 oraz COD Mod nie ma 偶adnego admina. Je艣li chodzi o kwesti臋 banowania i sprawdzania to nie b臋d臋 mia艂 z tym problemu, bo raz, 偶e sp臋dzi艂em prawie p贸艂tora roku z flagami adminowskimi, a druga sprawa to jest taka, 偶e mam ponad 4000 godzin w Cs'ie i umiem odr贸偶ni膰 osob臋 z cheatami od normalnych graczy

*Mo偶na wybra膰 to i to*

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Widz臋 bardzo du偶o wypowiedzi tutaj聽:RareDolphin:

Neutral

Kultura, no tak 艣rednio, kazdy wie o co chodzi聽:FeelsOkayMan:Czekam az kto艣 o mojej napisze :)

Pomimo tego, mo偶esz si臋 przyda膰, tylko 偶eby nie by艂o tak, 偶e piszesz podanie, 偶eby mie膰 flagi i gra膰 na nich na mirku tylko聽:animutronik:

Pozdrawiam, JEZU CHRYSTE, KUBIIIIII

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...