Gazik Napisano 21 Listopada 2021 #639278 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Nick: Gazik Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:147566617 CS 1.6/CS:GO*: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jak jestem w domu to cały czas odpalona przeglądarka z forum Coś o sobie: Jestem Kacper chodzę do 3 klasy technikum na kierunku elektryk, lubie se pograć w cska i inne gierki Doświadczenie: Byłem adminem jak i opiekunem serwera Only Mirage, Dlaczego Ty: Spędzam dużo czasu na forum i widzę, w okienku gdzie są reporty graczy z róznych serwerów csgo jak i cs.1.6, że dużo osób oszukuje w tej grze. Jeśli chodzi o stronę CSGO to tak naprawdę to tylko na Mirage i teraz powoli na AWP są jacyś administratorzy a tak to na Arenach 1vs1 oraz COD Mod nie ma żadnego admina. Jeśli chodzi o kwestię banowania i sprawdzania to nie będę miał z tym problemu, bo raz, że spędziłem prawie półtora roku z flagami adminowskimi, a druga sprawa to jest taka, że mam ponad 4000 godzin w Cs'ie i umiem odróżnić osobę z cheatami od normalnych graczy *Można wybrać to i to* LuckyLoser, Adi, SHEZZY i 6 innych dodali reakcje 2 1 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Listopada 2021 #639514 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Widzę bardzo dużo wypowiedzi tutaj Neutral Kultura, no tak średnio, kazdy wie o co chodzi Czekam az ktoś o mojej napisze Pomimo tego, możesz się przydać, tylko żeby nie było tak, że piszesz podanie, żeby mieć flagi i grać na nich na mirku tylko Pozdrawiam, JEZU CHRYSTE, KUBIIIIII Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 25 Listopada 2021 #639516 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ja jestem na tak +wiek +doświadczenie Jesteś dość ogarnięty i myślę, że często przydałoby się kogoś zbanować gdzie nie ma admina życzę powodzenia, pozdrawiam Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi