聽Gazik Napisano 21 Listopada 2021 #639278 Udost臋pnij Napisano 21 Listopada 2021 Nick: Gazik Wiek: 17 Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:1:147566617 CS 1.6/CS:GO*:聽 CS:GO Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Jak jestem w domu to ca艂y czas odpalona przegl膮darka z forum Co艣 o sobie: Jestem Kacper chodz臋 do 3 klasy technikum na聽 kierunku elektryk, lubie se pogra膰 w cska i inne gierki聽 Do艣wiadczenie: By艂em adminem jak i opiekunem serwera Only Mirage,聽 Dlaczego Ty: Sp臋dzam du偶o czasu na forum i widz臋, w okienku gdzie s膮 reporty graczy z r贸znych serwer贸w csgo jak i cs.1.6, 偶e du偶o聽 os贸b oszukuje w tej grze. Je艣li chodzi o stron臋 CSGO to tak naprawd臋 to tylko na Mirage i teraz powoli na AWP s膮 jacy艣 administratorzy a tak to na Arenach 1vs1 oraz COD Mod nie ma 偶adnego admina. Je艣li chodzi o kwesti臋 banowania i sprawdzania to nie b臋d臋 mia艂 z tym problemu, bo raz, 偶e sp臋dzi艂em prawie p贸艂tora roku z flagami adminowskimi, a druga sprawa to jest taka, 偶e mam ponad 4000 godzin w Cs'ie i umiem odr贸偶ni膰 osob臋 z cheatami od normalnych graczy *Mo偶na wybra膰 to i to* Julshi, LuckyLoser, elo elo 350 i 6 innych dodali reakcje 2 1 3 3 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Listopada 2021 #639514 Udost臋pnij Napisano 25 Listopada 2021 Widz臋 bardzo du偶o wypowiedzi tutaj聽 Neutral Kultura, no tak 艣rednio, kazdy wie o co chodzi聽聽Czekam az kto艣 o mojej napisze Pomimo tego, mo偶esz si臋 przyda膰, tylko 偶eby nie by艂o tak, 偶e piszesz podanie, 偶eby mie膰 flagi i gra膰 na nich na mirku tylko聽 Pozdrawiam, JEZU CHRYSTE, KUBIIIIII 聽 聽Gazik doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 25 Listopada 2021 #639516 Udost臋pnij Napisano 25 Listopada 2021 Ja jestem na tak +wiek +do艣wiadczenie Jeste艣 do艣膰 ogarni臋ty i my艣l臋, 偶e cz臋sto przyda艂oby si臋 kogo艣 zbanowa膰 gdzie nie ma admina 偶ycz臋 powodzenia, pozdrawiam 聽Gazik doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi