PROSIACZ3K_ kozak Napisano 23 Listopada 2021 #639383 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick podczas gry:kozak Godzina, data zdarzenia:przed chwilą Mapa: eldorado / nie znam nazwy bo długo nie grałem STEAM_ID / IP:'31.0.126.38 Uzasadnienie: dostałem bana za obraze . Wyjeśnienie na mapie eldorado napisałem na sam koniec ,, GG nie ma ; nie dla psa; dla pana '' po zmianie mapy dostałem kicka po napisaniu ,, porobieni '' i po ty dostałem bana na 1 h za co tego nie wiem . ( na ss nie widac wszystkiego bo tego tam nie dlatego wyslałm ss od kad wszedłem na serwer aż do bana ) Edytowane 23 Listopada 2021 przez PROSIACZ3K_ kozak ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 23 Listopada 2021 #639385 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 (edytowane) Niech tu się wypowie admin który gra pod nickiem "karasuno" ?? @PROSIACZ3K_ kozak tak mało na tych ss widać Edytowane 23 Listopada 2021 przez mamihuana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Listopada 2021 #639388 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 wlasnie napisales nie dla psa tylko dla pana wiec za to dostales bana nie moja winna ze bany rozdaja sie po 3minutach od jego dania chodz chyba zle kliklem czas i dalo ci na dluzej niz powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 23 Listopada 2021 #639390 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Uważam za wyjaśnione @PROSIACZ3K_ kozak zważaj na słowa @kameleonn dawaj lżejsze bany ciut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 23 Listopada 2021 #639391 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi