Ree Napisano 16 Listopada 2015 #353826 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Tricker Dowody: http://multi-head.pl/index.php?app=members&module=profile§ion=warnings&member=33963 http://multi-head.pl/index.php?/topic/75303-ssy/#entry393883 Świadkowie: Uzasadnienie: Dostałem 5pkt. ostrzeżeń za spam. No dobra, gdybym spamował to jeszcze rozumiem, ale napisałem tylko odwołanie od bana. Mógłby mi któś wyjaśnić dlaczego dostałem 5 pkt? Może tricker ma problemy z oczami i widział, że napisałem 5 tematów, mimo że napisałem 1? Może miał okres? Ponad to chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem ub. Tu znów widać popis Trickera - "Żegnam Pana". Bardzo rozbudowana wypowiedź jak na moderatora, odrazu wiadomo dlaczego nie dostałem ub, brawa. A i nauczcie swoich adminów, że gdy ktoś gra i ma na głowie działające słuchawki, właczone dźwięki w grze to słyszy, gdy ktoś za nim biegnie... Ledwo wszedł na serwer, zabiłem go i 5 sekund później poleciały ss`y, bardzo dobra sieć z bardzo dobrymi i nietykalnymi adminami. Tylko pogratulować. Nie wiem czy to dobry dział, ale nie wiedze nigdzie cos w stylu "Odwołaj się od ostrzeżenia", wiec pisze tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Listopada 2015 #353841 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Na pierwszym ssie, widać zabitego , który posiada niebieski model, co sprawia , że grałeś na ułatwieniu, zatem ode mnie też byś nie dostał unbana. I nie wyzywaj , Możesz zrobić 50 reklam dla sieci, jeśli chcesz UB. Co do ostrzeżenia, napiszę Trikerowi na pw, by się wypowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ree Napisano 16 Listopada 2015 Autor #353842 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 W którym momencie wyzywam? Też masz jakieś problemy ze zdrowiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Listopada 2015 #353844 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 "Może tricker ma problemy z oczami i widział, że napisałem 5 tematów, mimo że napisałem 1? Może miał okres?" Nie prowokuj , Problemy póki co masz tylko Ty. Dla mnie ta dyskusja nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2015 #354403 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dobra zamykam... Tr!ker nie słuchasz nikogo to posłuchaj mnie i "ogarnij sie"... If you know what I mean... Kolega jak zrobi 50 reklam za UB za spalone ss to zdejmiemy ostrzeżenia I nie prowokuj, bo szybciej wyjdziesz niż wszedłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2015 #354404 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 17 Listopada 2015 #354435 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Triker, możesz mi wytłumaczyć, co to za cyrk z tymi ostrzeżeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi