Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina):

Nick admina/gracza, który zawinił: Tricker

Dowody: http://multi-head.pl/index.php?app=members&module=profile&section=warnings&member=33963

http://multi-head.pl/index.php?/topic/75303-ssy/#entry393883

Świadkowie:

Uzasadnienie: Dostałem 5pkt. ostrzeżeń za spam. No dobra, gdybym spamował to jeszcze rozumiem, ale napisałem tylko odwołanie od bana. Mógłby mi któś wyjaśnić dlaczego dostałem 5 pkt? Może tricker ma problemy z oczami i widział, że napisałem 5 tematów, mimo że napisałem 1? Może miał okres?

Ponad to chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem ub. Tu znów widać popis Trickera - "Żegnam Pana". Bardzo rozbudowana wypowiedź jak na moderatora, odrazu wiadomo dlaczego nie dostałem ub, brawa.

A i nauczcie swoich adminów, że gdy ktoś gra i ma na głowie działające słuchawki, właczone dźwięki w grze to słyszy, gdy ktoś za nim biegnie... Ledwo wszedł na serwer, zabiłem go i 5 sekund później poleciały ss`y, bardzo dobra sieć z bardzo dobrymi i nietykalnymi adminami. Tylko pogratulować.

Nie wiem czy to dobry dział, ale nie wiedze nigdzie cos w stylu "Odwołaj się od ostrzeżenia", wiec pisze tu.

Napisano

Na pierwszym ssie, widać zabitego , który posiada niebieski model, co sprawia , że grałeś na ułatwieniu,  zatem ode mnie też byś nie dostał unbana.

I nie wyzywaj , 

Możesz zrobić 50 reklam dla sieci, jeśli chcesz UB.

Co do ostrzeżenia, napiszę Trikerowi na pw, by się wypowiedział 

Napisano

"Może tricker ma problemy z oczami i widział, że napisałem 5 tematów, mimo że napisałem 1? Może miał okres?"

Nie prowokuj ,  

Problemy póki co masz tylko Ty. 

Dla mnie ta dyskusja nie ma sensu.

Napisano

Dobra zamykam...

Tr!ker nie słuchasz nikogo to posłuchaj mnie i "ogarnij sie"...

If you know what I mean...

Kolega jak zrobi 50 reklam za UB za spalone ss to zdejmiemy ostrzeżenia :)

I nie prowokuj, bo szybciej wyjdziesz niż wszedłeś :)

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...