Jestem z Lomzy. Napisano 7 Grudnia 2021 #640449 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Witam kupilem klase premium a dokladnie klase kapitan przez sms a wpisalem kod i nagle wyrzucilo mnie, o co chodzi ? a dokladnie w kosnoli piszze tak Kicked :"Nieprawidlowe haslo" Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Jestem z Lomzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 7 Grudnia 2021 #640451 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) wpisałeś hasło w trakcie zakupu teraz musisz go podać setinfo _pw "hasł" edit: 20;05 Wyjaśnione można zamykać Edytowane 7 Grudnia 2021 przez 2tap's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 7 Grudnia 2021 #640483 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi