Gość Guest Napisano 15 Listopada 2015 #353669 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina):20:23 Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Witam. Zakupiłem Super VIP na serwie 500K. Co mi potym skoro cały czas jak zabije jakiegoś gracza to spada mi lvl na "-". i znow od 1 lvl musze grac, nie po to kupuje vipa zeby mi lvl spadał co chwila. Nick w grze " Spada mi lvl " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Listopada 2015 #353735 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Akurat nie jest to zależne od vipa. Problem jest nam znany postaram się to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Listopada 2015 #353737 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi