''Kierownik'' Napisano 11 Grudnia 2021 #640835 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Nick: Kierownik Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem 3 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 7-8 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:247188561 Dlaczego Ty: gram sporo, byłem już w ekipie serwera mam nadzieje ze sie spisywałem, skoro 400 wraca to wracam i ja. mam nadzieje ze serwer będzie ze mną jako adminem lepszy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 h Kontakt: Steam,TS,DC Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/kierownik/80.72.43.106:27022/ CukierkowyMario i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 11 Grudnia 2021 #640841 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 staż + gt - ale do nadrobienia doświadczenie + serwer wstał na nogi więc przyda mu się ktoś do pilnowania amx+ Jestem na tak:D brać póki chętny ''Kierownik'' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 11 Grudnia 2021 #640842 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Widać że się strasz Gt- do nadrobienia Doświadczenie+ Widać że niema adminów to przydasz się amx na plus Me to na TAK Tylko jak byś mikro od czasu do czasu używał to by było jeszcze lepiej tak jak ten vip napisał co na Górze. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez CukierkowyMario ''Kierownik'' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 11 Grudnia 2021 #640846 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Jesteście w błędzie skoro myślicie, że serwer wrócił i się odrodził to tylko na moment, lecz do tego czasu: + GT super, + Był Adminem dobrym, + Aktywny, + Pomocny CukierkowyMario i Djugari dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Grudnia 2021 #640924 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi