urlopowy pemeq Napisano 12 Grudnia 2021 #640882 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): dość duże byłem adminem tutaj na 400 jak i na innych paru serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 7 lat bedzie Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: miałem tu admina i raczej sprawowałem się dobrze, serwer odżył więc przydałby mu się ktoś do pilnowania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h dziennie minimum Kontakt: Forum, Steam, Fb Link do GameTracker'a:GameTracker.com : Player Page for pemeq Link do Steama: Społeczność Steam :: pemeq (steamcommunity.com) Aitler, Fox_r2, elo elo 350 i 3 innych dodali reakcje 1 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 12 Grudnia 2021 #640883 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 amx + Staż + były admin + Wiem ze serw ledwo ruszył ale nie ma szybkiego naboru jak na razie. Dlatego jestem na nie pomimo dobrych chęci urlopowy pemeq i Fox_r2 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 12 Grudnia 2021 #640891 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 amx+ staż+ były admin który najdłużej grał praktycznie Moim zdaniem pemeq zasługuje na admina ponieważ umie dogadać się z graczami bez nerwów oraz ostrzega najpierw a nie daje bany to jest wzór admina na taki serwer. urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-DeadPool- Napisano 12 Grudnia 2021 #640892 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Jak dla mnie wszystko na + , przyda się ktoś dodatkowo bo jak narazie zostałem tylko ja sam urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 12 Grudnia 2021 #640920 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Na tak +amx + staż +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Grudnia 2021 #640923 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi