Skocz do zawartości

Mędrzec

Playero

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni temat został zamknięty, a nawet nikt się nie wypowiedział, więc przypomnę:

"Proszę o naprawienie klasy Mędrzec. W opisie klasy napisane jest, że ma 1/3 szans na to, że po wystrzeleniu magazynka nie będzie musiał przeładowywać. Na serwerze niestety to nie działa, ponieważ ma 1/1, czyli bezlik."

Naprawić albo usunąć tą klasę, a nie ludzie latają sobie z bezlikiem.

Nie jest 1/1 ;) jest dobrze, jest tak jak powinno byc :) jednak gdy przeladowuje wystarczy szybko zmienic bron i masz pelny magazynek ;)

Naruto słyszysz siebie?? Grałem ta klasa.. Wiem jak dziala to "1/3".

W tej klasie wbudowany jest bezlik... 1/3 na przeladowanie dziala ale co z tego jak to potrzebne nie jest?

Ja nie wiem co to za pisanie "Jestem na nie", "jestem na tak"...

Napisałem o błędzie na serwerze, który trzeba naprawić, a wy jakieś bzdury piszecie.

Do postu niżej:

To nie jest propozycja/zmiana klasy, tylko naprawa błędu, który występuje w klasie, więc pisanie "za" i "przeciw" jest nie na miejscu.

Playero w tym poście nie ma zakazu wypowiedzi innych graczy , napisałeś post to inni mogą go komentować czy im to też nie odpowiada czy odpowiada, każdy ma swoje zdanie ,, Wolność słowa '' nikt tego nie zabroni , więc komentarz ,,Ja nie wiem co to za pisanie "Jestem na nie", "jestem na tak"...

Napisałem o błędzie na serwerze, który trzeba naprawić, a wy jakieś bzdury piszecie.''  jest nie potrzebny kolego :).

Z góry dzięki za uwagę 

Jestem za :) 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...