Playero Napisano 15 Listopada 2015 #353609 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ostatni temat został zamknięty, a nawet nikt się nie wypowiedział, więc przypomnę: "Proszę o naprawienie klasy Mędrzec. W opisie klasy napisane jest, że ma 1/3 szans na to, że po wystrzeleniu magazynka nie będzie musiał przeładowywać. Na serwerze niestety to nie działa, ponieważ ma 1/1, czyli bezlik." Naprawić albo usunąć tą klasę, a nie ludzie latają sobie z bezlikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Listopada 2015 #353617 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nie jest 1/1 jest dobrze, jest tak jak powinno byc jednak gdy przeladowuje wystarczy szybko zmienic bron i masz pelny magazynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 15 Listopada 2015 #353627 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nie jest 1/1 jest dobrze, jest tak jak powinno byc jednak gdy przeladowuje wystarczy szybko zmienic bron i masz pelny magazynek Naruto słyszysz siebie?? Grałem ta klasa.. Wiem jak dziala to "1/3". W tej klasie wbudowany jest bezlik... 1/3 na przeladowanie dziala ale co z tego jak to potrzebne nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 16 Listopada 2015 #354185 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Narutoooo wiadomo,że chcesz dla siebie jak najlepiej ale taka prawda,że ta klasa ma bezlik Najlepiej by było tą 1/3(bezlik) zastąpić zwinnymi jak u assasina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 17 Listopada 2015 #354423 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Wieczny placz. :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 17 Listopada 2015 #354496 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ja jestem na Nie zgodze się z Naruto i trochę z Mentosikiem niedużo osób gra nią dożo osób premkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Playero Napisano 17 Listopada 2015 Autor #354519 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ja nie wiem co to za pisanie "Jestem na nie", "jestem na tak"... Napisałem o błędzie na serwerze, który trzeba naprawić, a wy jakieś bzdury piszecie. Do postu niżej: To nie jest propozycja/zmiana klasy, tylko naprawa błędu, który występuje w klasie, więc pisanie "za" i "przeciw" jest nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 17 Listopada 2015 #354529 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Playero w tym poście nie ma zakazu wypowiedzi innych graczy , napisałeś post to inni mogą go komentować czy im to też nie odpowiada czy odpowiada, każdy ma swoje zdanie ,, Wolność słowa '' nikt tego nie zabroni , więc komentarz ,,Ja nie wiem co to za pisanie "Jestem na nie", "jestem na tak"... Napisałem o błędzie na serwerze, który trzeba naprawić, a wy jakieś bzdury piszecie.'' jest nie potrzebny kolego . Z góry dzięki za uwagę Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 19 Listopada 2015 #355532 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Cóż mi się wydaje, że ta 1/3 za często wchodzi i za każdym razem gdy zostałem zabijany przez ową klasę ten ktoś akurat miał brak przeładowania, za często to wchodzi ta 1/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Listopada 2015 #355843 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Przy resecie postaramy się sprawdzić to, jeśli nie bedzie dało sie tego naprawić to albo trzeba będzie zastąpić umiejętność albo znaleźć jakieś inne rozwiązania. Tak jak mówię zapiszę to sobie i przy resecie to sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Listopada 2015 #355845 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi