t0tal Napisano 16 Grudnia 2021 #641201 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć. Dzisiaj przed południem w wolnej chwili wbijam na serwer i ku mojemu zdziwieniu wyskoczyła mi (1) przed moim nickiem t0tal. Ponadto miałem klan "jebac pis" i niestety też albo został usunięty i założony nowy, albo została zmieniona jego nazwa. Jakiś osobnik pewnie z racji mojego wysokiego poziomu chciał sobie urozmaicić rozgrywkę i się podszył. Zakładałem kiedyś nawet hasło na ten nick jak zauważyłem że i pod Keep`a się ktoś podszywa o czym zresztą go poinformowałem, no ale chyba jednak coś nie zadziałało to hasło. Jak mogę odzyskać swoje konto? Osobnik nie reaguje na prośby o zmiane nicku... Edytowane 16 Grudnia 2021 przez t0tal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 16 Grudnia 2021 #641216 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Jak będzie na serwerz udokumentuj to ss/demkiem @t0tal wpisz w konsolę amx_ip, wyskoczą sid i ip wszystkich graczy podrzuć mi na pw to rozwiąże sprawę. Na tę chwilę bez dowodów i bez sid/ip gracza mam związane ręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi