Brylant Napisano 15 Listopada 2015 #353521 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nick: Brylant/D3ad!ock3d Wiek: 20 Data rejestracji na forum: 18.05.2015 Czas spędzony na forum: 4Dni9Godzin Doświadczenie w ocenianiu: Spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS: Tak Byłeś banowany na forum lub na serwerze: Tak Dlaczego ty: Nie ma co ty się rozpisywać porostu chcę pomóc. Ile czasu dziennie poświęcasz na forum: Jestem dostępny 6/7 h dziennie ale jak jestem na cs'ie to mi czasu nie nalicza. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Mam chęci na pomoc więc mam nadzieję że się sprawdzę jako UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Listopada 2015 #353606 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 zestaw poszedł pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Listopada 2015 #353674 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi