xd_men_ Napisano 19 Grudnia 2021 #641512 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Rusek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na 3-4 serwerach i pewnie dalej bym był gdyby nie upadły Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 ale wszystko do wyuczenia Staż w CS-sie:8 lat Steam / NonSteam: brak steam Dlaczego Ty: Jestem codziennym graczem na serwerze i nieraz widzę ze nie ma admina a wchodzą odpały u chciałbym pomóc serwerowi jak i ludziom grającym na nim . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależnie od dnia ale staram się żeby wejść raz dziennie i zarać 1-2 godzinki Kontakt: Forum,steam , ts ,discord , ewentulanie facebok i gg jesli ogarne Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/rusek/80.72.43.106:27022/?fbclid=IwAR1j2wXxxQezJnmXCWoRUyG-FUlyTO2AmeM-Q6h_8hJqjqOg4XtBQ1box_w Edytowane 19 Grudnia 2021 przez xd_men_ przypadkiem klikłem dodaj temat a nic nie napisałem jeszcze pemeq #URLOP, TheDarkness, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Grudnia 2021 #641526 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 A więc tak, Masz doyebane GT, kulturka też koks, amx spoko, tylko ten steam, za parę dni będą przeceny na steamie, kupisz csa za chyba 4 zł i będzie picuś glancuś, mimo tego braku steam masz na tak Pozdro! xd_men_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 20 Grudnia 2021 #641532 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Jestem na nie. Wszystko ładnie i pięknie niestety na tym serwerze wymagany jest steam. Jak kupisz pograj na nim trochę i złóż podanie jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 20 Grudnia 2021 #641536 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Masz Masne GT, Kulturka jest, amx jest ci znany, adm miałeś więc wiesz jak co i gdzie tylko minusem jest steam, który jest wymagany tu, zaniedługo świetą kup go ale i tak jestem na tak Fox_r2 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Grudnia 2021 #641539 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Odezwij się do mnie na pw, jakie chcesz mieć hasło na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Grudnia 2021 #641540 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl xd_men_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi