Sylwia^^ Napisano 2 Kwietnia 2016 #419383 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Chciałabym zgłosić, że w poniedziałek i jutro będę mieć słabą aktywność a nawet bliską zera ponieważ jadę do Krakowa w celach osobistych więc mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. W dodatku cały tydzień miałam zawalony co już wyjaśniałam Mojej Kochanej Opiekunce i wie o wszystkim co się wydarzyło i od poniedziałku wieczorem zaczynam pracę pełną parą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 2 Kwietnia 2016 #419408 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Usprawiedliwiona, załatwiaj. @@Danke:* @@EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 2 Kwietnia 2016 #419410 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi