EmErKeyy Napisano 5 Stycznia 2022 #642878 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Siemano, Chwilę temu dostałem bana na serwerze, prawdopodobnie za wh, bo nie wiem za co innego mógłby być... Rzecz w tym że grałem ZWIADOWCĄ, który widzi wrogów na radarze. Pusto na serwerze, gram sobie 1 na 1 z jakims gościem, chop gra Asassinem. Mapa de italy2 chłop cały czas kitra się w domku po tt. Co rundę wchodzę do domku i strzelam po wszystkich kątach, patrząc przy tym na radar. Jeden raz gdy ten pajac wyszedł na zewnątrz i siedział bez ruchu w roku, wyleciałem na niego z prefire - tuż po czym dostałem bana. Dodam że gram na steamowej wersji gry. PS. Dodajcie może jakiś kanał na niesłuszne bany bo nie ogarniam co mam zrobić w takiej sytuacji... Przynajmniej jakiś wzór. Na liście banów pisze że mam wstawić SS, ale czego ? Pamiętałem żeby zrobić SS od razu po zobaczeniu komunikatu o banie, bo parę lat temu też o to prosili, zrobiłem takiego... Jeśli chodzi o coś innego to proszę o odpowiedz. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 5 Stycznia 2022 #642879 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 nie ten dzial napisz odwolanie w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmErKeyy Napisano 5 Stycznia 2022 Autor #642881 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) 16 minut temu, kameleonn napisał: nie ten dzial napisz odwolanie w odpowiednim dziale Dobra widze... Sorki Przyzwyczajenie bo na większości serwerów odwołania są składane tak jakby w folderze danego serwera. Zresztą wydaje mi się ze na multiheadzie też tak było kiedyś. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez EmErKeyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Stycznia 2022 #642885 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi