Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemano,

Chwilę temu dostałem bana na serwerze, prawdopodobnie za wh, bo nie wiem za co innego mógłby być... Rzecz w tym że grałem ZWIADOWCĄ, który widzi wrogów na radarze. Pusto na serwerze, gram sobie 1 na 1 z jakims gościem, chop gra Asassinem. Mapa de italy2 chłop cały czas kitra się w domku po tt. Co rundę wchodzę do domku i strzelam po wszystkich kątach, patrząc przy tym na radar. Jeden raz gdy ten pajac wyszedł na zewnątrz i siedział bez ruchu w roku, wyleciałem na niego z prefire - tuż po czym dostałem bana. Dodam że gram na steamowej wersji gry.

PS. Dodajcie może jakiś kanał na niesłuszne bany bo nie ogarniam co mam zrobić w takiej sytuacji... Przynajmniej jakiś wzór.

Na liście banów pisze że mam wstawić SS, ale czego ? Pamiętałem żeby zrobić SS od razu po zobaczeniu komunikatu o banie, bo parę lat temu też o to prosili, zrobiłem takiego... Jeśli chodzi o coś innego to proszę o odpowiedz. Pozdro

banicja za nic elo benc.png

banicja za nic elo benc2.png

Napisano (edytowane)
16 minut temu, kameleonn napisał:

nie ten dzial napisz odwolanie w odpowiednim dziale

Dobra widze... Sorki

Przyzwyczajenie bo na większości serwerów odwołania są składane tak jakby w folderze danego serwera. Zresztą wydaje mi się ze na multiheadzie też tak było kiedyś.

Edytowane przez EmErKeyy
  • Opiekun Sieci
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Posted Images

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...