dupadupadupadupa Napisano 14 Listopada 2015 #353231 Napisano 14 Listopada 2015 Nick: dupadupadupadupa Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Było kilka serwerowni, własny serwer i oczywiście sprawowałem funkcję na MH (serwer DD2/INF i tutaj, DD2/DM). Jeśli to ważne to byłem też opiekunem tego serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Będzie jakieś 7 latek z przerwami Steam / NonSteam: Steam oczywiście Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Chciałbym powrócić do pełnienia funkcji Admina na naszym DM. Jak już wcześniej można było się przekonać nie sprawiałem kłopotów jako admin, starałem się w 200% wykonywać powierzoną mi funkcję (oczywiście czasami po prostu nie miałem czasu lub sił). dupa na serwerze = zero chaosu, zero cziterów, zero pingowców, pełna kultura. Nie zawiodę! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy jak stoję z czasem. Czasami jest to godzinka, czasami nawet mniej, a czasami 2 czy 3 godziny. Kontakt: Steam, PW, w razie potrzeby mogę podać maila Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/dupadupadupadupa/80.72.40.110:27020/
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353242 Napisano 14 Listopada 2015 Podanie w którym nie czekam... Admini pouciekali mi na urlopy... Patryk to najlepszy kandydat na admina co już raz pokazał Cóż, witam ponownie
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353243 Napisano 14 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
14 Lis
3
Najaktywniejsi w tym temacie
dupadupadupadupa 1 post
Popularne Dni
14 Lis 2015
3 posts