dupadupadupadupa Napisano 14 Listopada 2015 #353231 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Nick: dupadupadupadupa Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Było kilka serwerowni, własny serwer i oczywiście sprawowałem funkcję na MH (serwer DD2/INF i tutaj, DD2/DM). Jeśli to ważne to byłem też opiekunem tego serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Będzie jakieś 7 latek z przerwami Steam / NonSteam: Steam oczywiście Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Chciałbym powrócić do pełnienia funkcji Admina na naszym DM. Jak już wcześniej można było się przekonać nie sprawiałem kłopotów jako admin, starałem się w 200% wykonywać powierzoną mi funkcję (oczywiście czasami po prostu nie miałem czasu lub sił). dupa na serwerze = zero chaosu, zero cziterów, zero pingowców, pełna kultura. Nie zawiodę! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy jak stoję z czasem. Czasami jest to godzinka, czasami nawet mniej, a czasami 2 czy 3 godziny. Kontakt: Steam, PW, w razie potrzeby mogę podać maila Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/dupadupadupadupa/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353242 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Podanie w którym nie czekam... Admini pouciekali mi na urlopy... Patryk to najlepszy kandydat na admina co już raz pokazał Cóż, witam ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353243 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi