delete. Napisano 14 Listopada 2015 #353125 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 W momencie gdy wchodzę na swój profil, wyskakuje mi problem, z którym nie mogę sobie poradzić i nie mam zielonego pojęcia z czym to sie je, ani z czego to wynika. Problem wygląda następująco: Za pomoc w rozwiazaniu kłopotu, wynagrodze plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 14 Listopada 2015 #353127 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Problem wygląda następująco: I co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353133 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Problem występuje rownież na przeglądarce w PC? //// Jak się nie umie dodać filmiku z yt to potem są efekty.... Naprawione 10zł się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2015 #353239 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi