Ryblien Napisano 13 Stycznia 2022 #643418 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Po Prawie 2 lata byś adminem niestety muszę zrezygnować z tej funkcji, nie wiem czy byłem dobry admine czy zły nie zawsze się dogadywaliśmy ale chciałem wam wszystkim podziękować że daliście mi szanse. Trochę mi źle was tak zostawiać ale to źle wygląda że mam admina i nie jestem aktywny. życzę wam powodzenia w rozwianiu serwera i może kiedyś wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 13 Stycznia 2022 #643421 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Szkoda, dzieki za poswięcony czas i wkład w serwer @LOLSON jak mozesz to zdejmij range żeby juz nie tworzyc kolejnych tematow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 13 Stycznia 2022 #643429 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi