Tysiak Napisano 15 Stycznia 2022 #643519 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Siemano, przyszlem zglosic chlopa za cheaty mam demko co prawda nie takie ze strzela głowy tylko sobie ustawił na nóżke i skacze mu celownik strasznie, wcześniej strzelał same heady ale mi sie te demko nie nagrało, ale myślę że mam dowód na cheaty. Osoba cheatująca to ta po stronie AT Iszt0k_ - nick cheaty.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 15 Stycznia 2022 #643522 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Dobra a masz jakiej IP/id tej osoby bo bez tego nic nie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiak Napisano 15 Stycznia 2022 Autor #643526 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 skad mam to wziasc? Dobra to jak wejdzie jeszcze raz na serwer to wtedy podam wam jego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Stycznia 2022 #643593 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi