Sy[K]uS Napisano 13 Listopada 2015 #352820 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 13.11.15 Nick admina/gracza, który zawinił: MichaS Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/75126-nies%C5%82uszny-ban/#entry392936 Świadkowie: ? Uzasadnienie: To tak, nw jak zacząć, może od początku... "Przy banie na 30 minut nie trzeba dowodów... Pozatym nie oszukujmy się "Panie" Deska, wiemy jak odnosisz się do ludzi na serwerze." Po pierwsze co to za zakończenie skargi? Gdzie dowody? Co to za puste słowa? "Panie Deska wiemy" gdzie dowody się pytam!? To tylko Twoje puste pierdolenie za przeproszeniem, nie znasz regulaminu!! Regulamin: 5. Admin ma obowiązek dokumentować wszystkie wykroczenia w przypadku banów dłuższych niż 5 min (screen'y, demo), być czujnym w przypadku braku HLTV na serwerze. Czytasz!? DŁUŻSZYCH NIŻ 5 MIN! http://multi-head.pl/index.php?/topic/65440-nowy-regulamin-administratora-serwera/- Masz, dobrze się z nim zapoznaj bo widzę masz spore problemy i to na takim stanowisku, panoszysz się. "Kolejny ban ode mnie będzie ma 1 tydzień! Aby nie bylo, że nie informowałem... Aktualnie dam Ci lajka aby pocieszyć Twój pusty mózg... Ponoć zielony kolor jest kojący :)" link -http://multi-head.pl/index.php?/topic/74690-konkurs-na-range-na-forum-oraz-vipa-na-wybranym-serwerze/ Kolejny popis, tak zapytam, jakim prawem się tak odnosisz do gracza czy tam uzytkownika forum. Nie jesteś lepszy bo masz rangę i myślisz że Ci wszystko wolno, nie próbuj się dowartościować gnido, jesteś taki zepsuty Nie pluj jadem, zachowuj się bo jednak ranga trochę bardziej Cie do tego zobowiązuje niż zwykłego szarego użytkownika. Tylko ze mną coś nie tak że zwracam na to uwage? Już sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2015 #352825 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Gnido?! No nie! Ban wygasł wieki temu... Skargę zamknąłem bo mogłem, tak admin miał nagrać demko jak go obraził? Pan Deska nie raz już pokazał prak kultury... Wierze więc adminowi banującemu... Szukasz? To się doszukałeś... Ode mnie masz +1 za gnide... Nie wiem czy tu też tak jest ale w IPB ogółem 5 ostrzeżeń = moderacja Twoich postów... Ciekawe kolego drogi, czemu Ty nic na forum nie pokazujesz tylko szukasz zwady i zaczepki i jeździsz po ludziach... Kolejna sprawa, to nie Ty jesteś od pilnowania mnie są inni z wyższymi rangami... Więc osobiście mam daleko tą Twoją skargę bo jesteś zwykłym prowokatorem Jeśli Panowie wyżej chcą mnie ukarać, prosze... Zamykam i podsyłam dalej PS. Ty swoim pisaniem typu "gnido" i 5 warnami, każdym za kulture prezentujesz o wiele wyższy poziom Jesteś zerowym cwaniaczkiem z sieci... Dużo młodszym ode mnie i na pewno nie pozwole sobie na takie zachowania... Szanuje tu prawie każdego, nawet 13 latków, 15latków i 25 też, ale Ciebie... Do Ciebie nie mam krzty szacunku i będę Cię tępił na każdym kroku... Kozaczku z internetów... Za dużo przeżyłem, żeby przejmować się ludźmi Twojego pokroju, płaczkami szukającymi ciągle zwady... Każdy kto mnie zna, poznał albo poznaje tutaj zna moje sarkastyczne podejście do tematu graczy, ludzi, internetu i świata.... A Ty wyjdź zza tego biurka w końcu i zobacz jak na dworze tekstury wyglądają.... Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2015 #352826 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi