Gość Pan Deska :D Napisano 13 Listopada 2015 #352767 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Pan Deska Godzina, data zdarzenia: 19:13.13 listopad 2015 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP:83.9.161.184 Uzasadnienie: Gramy sobie z innymi graczami wszedł na serwer Cronor! admin CS:GO #1 napisałem do Danke:* żeby sprawdziła go ( Teraz nawet Steam może mieć cheaty ) i po kilku minutach Cronor napisał na chacie ''Deska zrób mi demko bo jestem odpalony''. Następnie zostaliśmy sami w drużynie CT i się go zapytałem przez mikrofon ''Cronor za co mam Ci zakręcić demko?'' i na chacie @@ Napisał ''Mikro +16'' nie dodał ''Lub po mutacji'' powiedziałem przez mikro ''Lub po mutacji geniuszu :)'' i po chwili dostałem bana za ''obraze admina'' czy nazwa geniuszu to według niego obraza na to wygląda powiedziałem mu komplement aby a on jakiś w gorącej wodzie kąpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cronor Napisano 13 Listopada 2015 #352781 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 powiedziałeś do mnie cioto jeśli trzeba dowódu zaraz dodam urywek demka z hltv zachowuj się na serwerze, nie spamuj tak na u@ i najważniejsze NIE OSKARŻAJ BEZPODSTAWNIE O BANY co robisz to czesto nawet osob ktore graja juz dluzszy czas u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 13 Listopada 2015 #352790 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 powiedziałeś do mnie cioto jeśli trzeba dowódu zaraz dodam urywek demka z hltv zachowuj się na serwerze, nie spamuj tak na u@ i najważniejsze NIE OSKARŻAJ BEZPODSTAWNIE O BANY co robisz to czesto nawet osob ktore graja juz dluzszy czas u nas Pokaz to hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 13 Listopada 2015 #352791 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Tak było że po mikro +16 nie dodał że lub po mutacji ale słyszałem tam trochę więcej i deska ban słuszny nie potrzebnie dodawałeś tam to 1 słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 13 Listopada 2015 #352792 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cronor! nie mogę powiedzieć nie przepadam za tobą ale Cię szanuje jako admina. A co do tego ''NIE OSKARŻAJ BEZPODSTAWNIE O BANY'' do tej pory co pisałem na u@ na PW do Danke:*, do EvO wszyscy dostali bana z powodu ''Wstaw ss'y na forum'' lub ''cheatujesz'' i nikt z nich nie wszedł na serwer tak więc wiesz umiem rozpoznać cheata od skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2015 #352793 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Przy banie na 30 minut nie trzeba dowodów... Pozatym nie oszukujmy się "Panie" Deska, wiemy jak odnosisz się do ludzi na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2015 #352795 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi