***Destro*** Napisano 4 Lutego 2022 #644977 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Mam taka propozycje aby wgrać jakies modele cod MW. Zawsze to jakies odswiezenie. Od kiedy pamietam, to na tym serwerze nie było modeli bronii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRyBsoN Napisano 4 Lutego 2022 #645000 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Jak dla mnie na NIE. Po pierwsze - To jest CS 1.6, klasyka, ja wolę wszystko stare, tradycyjne. Chcesz modele z MW, to graj w MW. Po drugie - Na serwerze "są" skiny. Póki co bezużyteczne, ale są. Nie wiem czy to się nie gryzie modelowo i jak to by do siebie pasowało. Po trzecie - Trzecia rzecz i najważniejsza. Na serwerze jest masa rzeczy do zrobienia, do poprawy, więc takie coś jak modele to jest kropla w morzu i wcale nie pomoże, a wręcz przeciwnie, może skomplikować pewne rzeczy. Są ważniejsze rzeczy niż modele na ten moment, tak mi się wydaje. ***Destro*** i urlopowy pemeq dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi