*-_-* Napisano 6 Lutego 2022 #645150 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Twój nick podczas gry:-_- Godzina, data zdarzenia:06.02.2022 - 17:12 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:1890412728 Uzasadnienie: No generalnie gram se i każą mi pobrać jakieś wcd (wtf co to jest) i skanowac. No to skanuje se i nagle banik także nie wiem o uj chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Lutego 2022 #645151 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Wiesz co to jest bo z tego co widziałam to nie pierwszy Twój skan Raport wyszedł na czerwono i każdy taki wynik jest równoznaczny z permem ponieważ nie grasz czysto. "12. Admin ma prawo wykonać podejrzanemu graczowi WARGODA czyli skan cs'a przez pobranie bezpiecznego dla gracza pliku. Odmowa jego zrobienia/ucieczka - ban na 1 dzień. Wynik negatywny - perm." ?♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Lutego 2022 #645152 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi